Blog Nel Visser

Tafelgesprek: Burnout – donderdag 20 oktober 2016

Burnout

Het woord zegt het al: je voelt je volledig opgebrand.
Het gevolg is dat je functioneren in je baan of eigen zaak tijdelijk of voor langere tijd onmogelijk is geworden. Je vraagt je af of je ooit normaal kunt functioneren. Sommige mensen lijken nooit meer te herstellen, met alle gevolgen van dien.
Maar ook in je prive leven heeft het impact dat je uitgeblust bent: niet alleen op jezelf, maar ook op degenen met wie je samen leeft. Laat staan wat het doet voor je sociale leven.
Genoeg redenen om eens stil te staan bij dit onderwerp.

Tafelgesprek over Burnout

Tijdens een zogenaamd tafelgesprek, praat Nel Visser op een interactieve manier met haar tafelgenoten over burnout. Het doel van het tafelgesprek is dat je praktische informatie krijgt over wat je zelf kunt doen om een gezond en vitaal leven te leiden. Op de afbeelding zie je de gezellige tafel en comfortabele stoelen die de locatie vormen voor dit tafelgesprek.

Voor wie is het bedoeld?

Het tafelgesprek is speciaal bedoeld voor mensen die een burnout hebben, hebben gehad of iemand in hun naaste omgeving kennen over wie ze zich zorgen maken. En die graag meer over dit onderwerp willen weten.

Wanneer?

Het tafelgesprek biedt plaats aan maximaal 6 deelnemers en je kunt kiezen uit 2 tijdstippen.
Datum: Donderdag 20.10.2016
Tijdstip: ochtend: 10.00 tot 11.30 uur
avond: 19.30 tot 21 uur

Inhoud van het tafelgesprek

:

 • Wat zijn de 3 belangrijkste risicofactoren waardoor burnout kan ontstaan?
  Behoor ik tot een risicogroep?
 • Wat kun je doen wanneer je vermoedt dat jijzelf of je partner tegen een burnout aanzit?
 • Wat zijn de 3 belangrijkste dingen die je kunt doen om sneller te herstellen na een burnout?
  Daarnaast zullen de aanwezige deelnemers ook hun ervaringen en tips uitwisselen.
 • Onder de aanwezigen wordt 1 deelnemer geloot van wie een gratis handscan gemaakt wordt (normaal kost dit 10 euro), waardoor je een score krijgt die een beeld geeft van in hoeverre je op dit moment  beschermd bent tegen ziekte.

  Aanmelding
 • Toegang is gratis.
 • Omdat er een beperkt aantal plaatsen aan tafel is, is het nodig dat je je aanmeldt. Dit kan heel eenvoudig door te bellen met 06-14303867 en/of een bericht achter te laten:
  – welk moment wil je komen (om 10 uur of om 19.30 uur, of maakt het je niet uit?)
  – met hoeveel personen
  – wat is je mobiele nummer (zodat we je kunnen bereiken bij te veel aanmeldingen)Like en volg de Facebookpagina voortuitlopend op dit tafelgesprek. Graag tot 20 oktober!

Gezondheid: uitnodiging voor een gezellig evenement op Zaterdag 29 november

U bent bekend met het gebruik van LifePak en Marine Omega en betaalt de inkoopprijs.

Heeft u er ooit bij stil gestaan dat het voor uw gezondheid ook van belang is om de juiste verzorgingsproducten te gebruiken?

Wat veel mensen niet weten is, dat ook in gerenommeerde verzorgingsproducten vaak stoffen zijn verwerkt die schadelijk kunnen zijn voor uw gezondheid en die op termijn (onbegrepen) klachten kunnen veroorzaken. Deze schadelijke stoffen worden ook door de huid opgenomen, waardoor ze in de bloedbaan terecht komen.Huid- en haarverzorgingsproducten van Nu Skin zijn natuurlijk, puur en vrij van deze schadelijke stoffen en van hoge kwaliteit. Bovendien zorgen ze er voor dat je er geweldig én er jaren jonger kunt uitzien.

Nu denkt u misschien: dat zal wel wat kosten.

Niets is minder waar. De producten zijn sterk geconcentreerd, waardoor u er langer profijt van heeft. U heeft áltijd 30% korting op de verkoopprijs. Door online te bestellen geeft dat een extra 5% korting op de inkoopprijs. U spaart 20% productpunten voor gratis artikelen en wanneer u langer dan 1 jaar klant bent, komt daar nog eens 10% korting aan spaarpunten bovenop. Uiteindelijk is uw korting 65%.En dat is in deze tijd mooi meegenomen.

Het zijn allemaal producten die u nu ook al koopt en nodig heeft voor uw dagelijks gebruik.

Bijvoorbeeld tandpasta, gezichtsverzorging, deodorant, shampoo, douchegel, voetcrème, etc.Galvanic Spa Systeem
100% wetenschappelijk, 100% veilig en 100% werkzaam

Graag wil ik u uitnodigen om de producten te komen ervaren – met alle zintuigen – op een vrijblijvend gezellig evenement op een mooie locatie. U kunt dan ook kennis maken met het Galvanic Spa Systeem, waarmee u in 5 minuten tijd er jaren jonger uit ziet.

Hotel Maarsbergen

Datum:  Zaterdagmiddag 29 november a.s. van 13.oo tot 16.00 uur
Locatie: Hotel Maarsbergen, Woudenbergseweg 44 in Maarsbergen
Entree: Slechts 5 euro (inclusief een kop koffie of thee), graag contant betalen.
Bovendien doet u automatisch mee met een loterij, waarin u een kwaliteitsproduct kunt winnen.

Mocht u aanwezig willen zijn, laat het mij dan via een mail of telefoontje even weten?

Met vriendelijke groet,
Nel Visser